maandag 5 september 2011

DullShads van SPRO

DullShads van SPRO



(bron foto: hengelspullen.nl)

De good old dullshads van spro moeten we zeker niet vergeten bij de killersaas voor snoek
je hebt shads in verschillende maten en vormen geuren en kleuren, Persoonlijk zou ik voor de shad van bullshad spro gaan van nmr 6 dat is een echte killer voor vele wateren wil deze die dag niet vangen? ga dan over naar nmrtje 10 wil die niet vangen? ga over naar de redhead vang je dan nog niks die dag dan zijn de snoeken naar de kerk!
(let wel fftjes goed op deze foto) zo moet de haak erin! ( indien nodig altijd staartdregje monteren dit vermindert missers!)


Wat is er nou zo goed aan deze shads?
Nou wat is er nou zo goed aan deze shads?? deze shads hebben een helemooie actie in het water je kan deze vooral mooi binnenvissen met een loodgewichtje van 15gr zo kan je bijna op allewateren uit de voeten van poldersloten tot forten het kan met 15gr ga je over tot kanalen dan moet je wel een iets zwaardere loodkop hebben.

Wat kan ik er meer mee?
Met een shad kan je ook heel goed op snoekbaars vissen door te dropshotten hoe dit werkt vraag je maar aan je hengelsportwinkel!

Conclusie
De shad is een echte allrounder of je nou vanaf een boot werpend of dropshottend vist deze shads weten altijd vis tevangen! ikzeg kopen die handel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten